Aqueduct

Using colour for dramatic effect.

Aqueduct is a design and advertising agency in central London. We worked with them to transform their office located on an upper floor of Smithfield's meat market. A listed building, the existing long, thin space has been transformed through a number of installations which both break up the space and add bright bursts of colour to an otherwise clean white interior.

 

Movable mid-height walls create divisions which can be moved and reoriented according to privacy or function. The meeting rooms, reception and kitchen areas have all been treated as the inverse spaces, with black walls and ceilings to add dramatic effect when viewed smultaneously through the space.

""

Headcount

0

Sqft

0

Sqft per person

Spacelab_Aqueduct_02.jpg
Spacelab_Aqueduct_03.jpg
Spacelab_Aqueduct_04.jpg
Spacelab_Aqueduct_05.jpg
Spacelab_Aqueduct_06.jpg
Spacelab_Aqueduct_07.jpg
Back to top
Back to our projects
Meet the team