CapQuest 

Accommodating a variety of tasks.

We worked with CapQuest to deliver their headquarters in Glasgow. Arranged around a D-shaped floorplate, their new space is designed to accommodate different functions; from call centre to desk-based operations. It also incorporates a range of facilities for their people to enjoy, including a café area, library and social space.

 

An illuminated walkway wraps around a central core, marking out the circulation route which connects a bank of meeting rooms to a series of open-plan spaces. The space is arranged in a way that optimises the daylight through the glazed façade. A wall of storage lockers makes provision for non-allocated desking and activity-based working.

 

Natural finishes soften the tone of the working environment and the colour palette makes subtle reference to the brand identity.

""

Headcount

0

Sqft

0

Workpoints to head ratio

Spacelab_CAPQUEST_02.jpg
Spacelab_CAPQUEST_03.jpg
Spacelab_CAPQUEST_04.jpg
Spacelab_CAPQUEST_05.jpg
Spacelab_CAPQUEST_06.jpg
Spacelab_CAPQUEST_07.jpg
Spacelab_CAPQUEST_08.jpg
Spacelab_CAPQUEST_09.jpg
Back to top
Back to our projects
Meet the team