Charles  Tyrwhitt

Bringing people together.

Menswear retailer, Charles Tyrwhitt, wanted to bring their organisation together more visibly. Spacelab conducted a detailed study of their existing space and ways of working, and created a spatial strategy for the design of their new home.

The brief was to maintain the quirky British component of their brand. Bespoke art installations of their products and the use of shirt fabrics on furnishing pieces showcase the company’s brand values, and the communal area takes advantage of the view of the Thames, and is a social destination for all staff.

The feeling of space and light is maximised with the careful consideration of sightlines. 

"Spacelab operate a
culture whereby you feel
like one of the team.
"

Nigel Rees, Head of Environment, Virgin Money

People

0

Sqft

0

Workpoint to head ratio

Spacelab_CHARLES_TYRWHITT_02.jpg
Spacelab_CHARLES_TYRWHITT_03.jpg
Spacelab_CHARLES_TYRWHITT_04.jpg
Spacelab_CHARLES_TYRWHITT_05.jpg
Spacelab_CHARLES_TYRWHITT_06.jpg
Spacelab_CHARLES_TYRWHITT_07.jpg
Spacelab_CHARLES_TYRWHITT_08.jpg
Spacelab_CHARLES_TYRWHITT_09.jpg
Spacelab_CHARLES_TYRWHITT_10.jpg
Back to top
Back to our projects
Meet the team