CRU

Showcasing a global business.

We designed a new London headquarters for market analysis experts, CRU. Refurbishing two levels of existing office space in Chancery Lane, we created a modern and dynamic workplace to accommodate 200 people.

 

The space is designed to provide a central social hub that allows for increased collaboration and encourages chance meeting and cross-departmental relationship building. Integrated AV equipment is incorporated througout the scheme to allow for easy communication across international teams. The scheme showcases the company's brand and values – communicating the global nature of the business and it's forward thinking and transparent ethos. 

 

""

Headcount

0

Sqft per person

0

Workpoint to head ratio

Spacelab_CRU_02.jpg
Spacelab_CRU_03.jpg
Spacelab_CRU_04.jpg
Spacelab_CRU_05.jpg
Spacelab_CRU_06.jpg
Spacelab_CRU_07.jpg
Spacelab_CRU_08.jpg
Spacelab_CRU_09.jpg
Spacelab_CRU_09.jpg
Spacelab_CRU_10.jpg
Back to top
Back to our projects
Meet the team