Dixons Carphone

Creating 'one Dixons Carphone'.

Having previously worked with Dixons Retail, Spacelab were asked by Dixons Carphone to help them to physically merge the two businesses (Dixons Retail with Carphone Warehouse) and double the number of staff in Carphone Warehouse's existing space.

 

Understanding the different team functions within the complex and changing organisation was critical to the project’s success. Through an extensive programme of research and analysis we were able to advise on the integration of the two organisations and the implementation of activity-based working. The space was designed to encourage movement and collaboration, with a staircase and communal spaces strategically placed to connect all parts of the building.

"Our colleagues are in a brighter, more open space. They are experiencing more ‘accidental meetings’ thanks to the resource centres, and they are enjoying and/or being challenged by the experience of a different working environment."

James Went, Head Office Programme Manager

People

0

sqft

0

Desk to head ratio

Spacelab_Dixons_Carphone_02.jpg
Spacelab_Dixons_Carphone_03.jpg
Spacelab_Dixons_Carphone_04.jpg
Spacelab_Dixons_Carphone_05.jpg
Spacelab_Dixons_Carphone_06.jpg
Spacelab_Dixons_Carphone_07.jpg
Spacelab_Dixons_Carphone_08.jpg
Spacelab_Dixons_Carphone_09.jpg
Spacelab_Dixons_Carphone_10.jpg
Back to top
Back to our projects
Meet the team