Haymarket Media Group

A space to foster movement and collaboration.

Haymarket Media Group asked Spacelab to conduct a workplace study to support them with finding a new office space of circa 70,000sqft. Using our rigorous workplace consultancy process, we were able to identify a number of ways we could make a new space work better for them, from both efficiency and improved ways of working perspectives. As a result of the study we were able to recommend 46,000sqft to accommodate their needs.

 

We inserted a striking new staircase and atrium through the heart of their new building, which connects each floor through the tea points and social areas, providing opportunities for chance interaction and knowledge sharing across the business.

 

A dynamic space for an award-winning publishing house, the design marries natural, raw materials with bold, brand colours and soft furnishings, and showcases the identity and vision of Haymarket Media Group.

"Staircase... genius."

Rupert Heseltine, Executive Chairman

People

0

sqft

0

Workpoint to head ratio

Spacelab_HAYMARKETMEDIA_02.jpg
Spacelab_HAYMARKETMEDIA_03.jpg
Spacelab_HAYMARKETMEDIA_04.jpg
Spacelab_HAYMARKETMEDIA_05.jpg
Spacelab_HAYMARKETMEDIA_06.jpg
Spacelab_HAYMARKETMEDIA_07.jpg
Spacelab_HAYMARKETMEDIA_08.jpg
Spacelab_HAYMARKETMEDIA_09.jpg
Back to top
Back to our projects
Meet the team