mcgarrybowen

A more connected space.

After acquiring 8,000sqft in the iconic Grade II-listed Heal's building on Tottenham Court Road, advertising agency mcgarrybowen asked us to design and implement their interior scheme in just 12 weeks. We were also challenged to improve connectivity and integration between the building's three compartments and overcome quality differences between the workspaces.

 

Spacelab helped mcgarrybowen embrace agile working and the space has been transformed to support this. A new opening and staircase were placed at the junction of the three compartments to create a central circulation zone for chance interaction. The double-height space is the social hub of the agency, with flexible touchdown tables, informal meeting booths, a reception and kitchen. Sporadic use of bold colour adds a contemporary, playful aesthetic against the base scheme and complements the original character of the building.

"Staircase... genius."

Rupert Heseltine, Executive Chairman

People

0

Sqft

0

Sqft per person

spacelab_mcgarrybowen.jpg
spacelab_mcgarrybowen_2.jpg
spacelab_mcgarrybowen_3.jpg
spacelab_mcgarrybowen_4.jpg
spacelab_mcgarrybowen_5.jpg
Back to top
Back to our projects
Meet the team