On site at ASOS’s London office

By Hannah Mellow on September 1, 2017
Spacelab_GLH_straight_on.jpg

We’re working with ASOS to wrap space around their business strategy by supporting them to remain in their current workplace – a 1920s tobacco factory in north London.

Following an in-depth piece of workplace consultancy, we were able to advise ASOS on how their existing space could support them to meet their business vision and continue to accommodate them as they grow. We made a series of recommendations which included opening up the space and adopting an agile way of working.

As a part of our design intervention, we infilled an external courtyard to create a three-storey auditorium. In the images below you can see what it will look like when complete.

Spacelab_ASOS_4.jpg

Spacelab_ASOS_1.jpg

Spacelab_ASOS_2.jpg

Topics: workplace, design, interiors, architecture, consultancy, infill, asos, greater london house, auditorium