Goodwood Press Box

A flexible space for press and visitors.

Spacelab were tasked to design a new Press Box at Goodwood Racecourse. The new space needed to house up to 130 journalists on key race days and be used flexibly as workspace and for events throughout the remainder of the year.

 

The new extension nestled within the underside of the March Stand transforms a vacant area above an existing welfare block into a cutting edge and practical environment. Completed in just 10 weeks, the cantilevered plywood and steel façade and extensive glass window animate the journey for visitors circulating between the grandstand and stadium. A new plywood staircase extends up to the first floor where visitors are greeted at a reception desk. Exposed services, industrial style lighting and crafted joinery lend the scheme a functional aesthetic while the adaptable furniture accommodates a mobile workforce and marries functionality and modern day design.

 

""

Apartments

0

Commercial space (sqft)

0

Weeks on site

Spacelab_GOODWOOD_02.jpg
Spacelab_GOODWOOD_03.jpg
Spacelab_GOODWOOD_04.jpg
Spacelab_GOODWOOD_05.jpg
Spacelab_GOODWOOD_06.jpg
Spacelab_GOODWOOD_07.jpg
Spacelab_GOODWOOD_08.jpg
Spacelab_GOODWOOD_09.jpg
Spacelab_GOODWOOD_10.jpg
Spacelab_GOODWOOD_11.jpg
Back to top
Back to our projects
Meet the team