Maxus

A dynamic workplace for a dynamic media brand.

We designed and created a London head office for Maxus, part of the WPP group, and a market-leading media agency.

A glazed link from the seventh floor brings people through to the main reception area and suite of meeting rooms. In the reception, a full-height sculptural wall defines the dynamic nature of the brand as people enter the open-plan workspace.

 

We've organised the workplace around a central, communal kitchen and break-out area which leads to a choice of alternative workspaces, collaboration zones and quiet-working spaces – defined by the variety of tasks that make up people's working day at Maxus.

""

Headcount

0

Sqft per person

0

Sqft

Spacelab_Maxus_2.jpg
Spacelab_Maxus_3.jpg
Spacelab_Maxus_4.jpg
Spacelab_Maxus_5.jpg
Back to top
Back to our projects
Meet the team