Spacelab Completes New Office Fit Out for Mergermarket

By Hannah Mellow on May 29, 2015
SPQ_6570.jpg

Mergermarket’s relocation of their 350 staff from Pearson PLC was an opportunity for them to create an office to reflect their five brands and suit the ambitions of the growing financial media company. Central to the project brief was the need for the brands to retain their identities, without compromising the overall unity of a HQ environment, by designing a minimalist neutral space brought to life with highly rationalised yet playful graphics.

The focal point of the office is a continuous spine of shared alternative workpoints, linking the entrance with an external roof garden overlooking the river Thames. The generous, open café and social space provides both a relaxed meet and greet area for visitors and flexible space for company events. Exposed ceilings, feature lighting and timber floors create an informal, creative feel and private meeting spaces are accessed through an immersive blue portal.

View the photo gallery for this project.

Topics: mergermarket, interior design