Russell Hill

One house accommodates nine apartments.

This development of nine apartments replaces a tiered residential house to uplift a residential road in leafy Purley. The three-storey building accommodates three two-bedroom residences on each floor, planned to provide ample living space, incorporating generously sized windows and a private balcony. Residents also have access to a communal garden and off-street parking facilities.

 

The traditional pitched roof masonry structure is complimented by contemporary features including glass balustrade balconies, timber detailing and render finishes that sit comfortably within the local context.

""

Terrace

0

Floor

0

Won an award

Spacelab_Russell_Hill3.jpg
Spacelab_Russell_Hill1.jpg
Spacelab_Russell_Hill4.jpg
Back to top
Back to our projects
Meet the team