Spark44

A reconditioned warehouse with original charm.

Our objective was to create a dynamic, brand-led working environment that would match the vision and energy of Spark44. The character of the old building has been successfully married with the new design elements, by retaining many original features.

 

A relaxed ground floor café provides a multifunctional communal space for events. It features a reconditioned vintage factory pendant light and a continuous plywood bench that runs from back to front of the generous space.

 

The mix of built-in and loose seating creates an eclectic bar feel which complements the tone of the former warehouse building. The café and office space on the ground floor are linked together by a double-height glazed atrium which is designed as a central project area.

 

The office floors were previously only accessible via an enclosed fire escape. We inserted a new central staircase through the heart of the space – linking the floors and increasing visibility and connectivity.

"Staircase... genius."

Rupert Heseltine, Executive Chairman

People

0

sqft

0

Sqft per person

Spacelab_Spark44_Morelands_02.jpg
Spacelab_Spark44_Morelands_03.jpg
Spacelab_Spark44_Morelands_04.jpg
Spacelab_Spark44_Morelands_05.jpg
Spacelab_Spark44_Morelands_06.jpg
Spacelab_Spark44_Morelands_07.jpg
Back to top
Back to our projects
Meet the team