The Lab by Spacelab

We practice what we preach.

At Spacelab, we’ve always prided ourselves on being leaders in the field of evidence-based design, so when it came to fitting out our new office, no corner was left unanalysed. Using our unique workplace consultancy methodology, we created a space and a new way of working that fully supports our business culture and processes.

 

Our task was to transform an unprepossessing two-storey commercial unit into a dynamic open-plan office. The introduction of activity based working, and the correct variety of spaces to support this, has transformed how the business operates.

 

Much of the architectural focus was on opening up the two floors to enhance the basement’s working environment and improve visibility and connectivity between levels. The result is an integrated, flexible, vibrant space, with increased levels of collaboration across the business.

"Spacelab operate a
culture whereby you feel
like one of the team.
"

Nigel Rees, Head of Environment, Virgin Money

People

0

Sqft

0

Workpoint to head ratio

Spacelab_Wenlock_Rd_2.jpg
Spacelab_Wenlock_Rd_3.jpg
Spacelab_Wenlock_Rd_4.jpg
Spacelab_Wenlock_Rd_5.jpg
Spacelab_Wenlock_Rd_6.jpg
Spacelab_Wenlock_Rd_7.jpg
Spacelab_Wenlock_Rd_8.jpg
Spacelab_Wenlock_Rd_9.jpg
Spacelab_Wenlock_Rd_10.jpg
Spacelab_Wenlock_Rd_11.jpg
Back to top
Back to our projects
Meet the team