VCCP

Flexibility for future expansion.

Having taken full occupation of a historic five-storey building situated in London's Victoria, advertising agency VCCP turned to us to strategise and design a new interior scheme for their workplace. We undertook a spatial analysis and masterplanning exercise to re-configure their space for more flexibility, both now and in the future as they expand. To facilitate new ways of working we introduced a range of workspaces, including a reception refreshment area with an open meeting space, meeting rooms, booths, soft seating, stand-up meeting rooms, teapoints and dining benches.

 

Our scheme employed an eclectic colour palette and a textural suite of materials which complemented the vaulted brick ceilings and iron columns of the existing interior.

""

Headcount

0

Sqft per person

0

Workpoints per head

Spacelab_VCCP_2.jpg
Spacelab_VCCP_3.jpg
Spacelab_VCCP_4.jpg
Spacelab_VCCP_5.jpg
Back to top
Back to our projects
Meet the team